De website van het ontmoetingscentrum De Wilde Roos is voorlopig nog niet geoptimaliseerd voor mobiele toestellen

Zomers Verbindingsfeest 25 juni 2022 - 5de editie

Liefdesgloed, huid, adem & harten | Ben je erbij?!

Voor de vijfde keer organiseer ik het Zomers Verbindingsfeest. Wellicht de laatste editie. Het leven heeft zo zijn plannen. Mijn weg wijst naar het buitenland en naar samenzijn met Han. Daarom dit keer, naast een prachtig verbindend programma zoals jullie het kennen, ook een unieke kleinschalige performance van het sing & songwriters duo 'The Wanderer'. Hierover later meer.

Verbinden met jezelf, met een ander, de natuur, leren voelen, je intuïtie volgen... het zijn allemaal belangrijke ingrediënten om balans en geluk in je leven te ervaren. Terug naar de kern! Geniet deze dag van alles wat het leven mooi maakt. Alles laten stromen, drankje, schoonheid, muziek en samen jezelf zijn. Uiteraard ook ‘s avonds weer lekker vegetarisch eten. Dus, zet jezelf in het zonnetje en dans jouw dans in de buitenlucht terwijl de maan alweer opkomt.


Wat staat er op het programma?


We starten deze mooie dag met The Art of Tantric Touch. Verbinding maken met jezelf en met een ander. Hoe open je jezelf? Hoe sluit je jezelf? Laat je ratio los, voel, ervaar, zoek de warmte op, volg je verlangen en verrijk jezelf...

Nu ons hart openstaat en onze huid zacht om meer vraagt, gaan we door middel van Tantric Dance een stapje verder in het leiden en volgen.

Wanneer we innerlijk aan onze diepste Zen gevoelens toe zijn gekomen, de passie is gestreeld en we het buikje rond hebben, volgt het goed bewaarde geheim van deze dag. Het was niet gemakkelijk maar we hebben het Nederlandse zangduo The Wanderer kunnen strikken.

Deze mooie mannen, en prachtige zielen, brengen authentieke poëtische muziek die ieders ziel diep zal raken. Muziek waar je stil van wordt. Pure meditatie om naast de subtiele- en hart strelende vibraties van deze muziek ook naar de inhoud van de teksten te luisteren. Ze leiden ons op alle vlakken naar een hoger trillingsniveau. Anderhalf uur maar liefst, worden we verwend met deze prachtige liefdevolle en zijns-verrijkende trillingen.

Als klassieke afsluiter van deze mooie mid-zomerdag geldt de Wild Dancing. DJ Nelson zorgt ervoor dat we ons lichaam mogen laten spreken. Wild staat voor vrij, voor in je lijf en uit je hoofd! Alles op jouw manier. Vrijheid! Met de aarde verbindend, lekker op je blote voeten en rond de vuurschaal. Je lichaam mag op haar of zijn eigen manier tot expressie komen op de vibraties en beatzzz van de muziek. Mee bewegen, zijn, volledig losgaan, jezelf met je ogen dicht laten meevoeren, verbindend keuvelend, chillen en alles meer wat goed voelt op dat moment.

Meer details over het programma kan je vinden als je op het pijltje klikt naast elke activiteit hier onderaan deze pagina. De workshops zijn laagdrempelig en behoeven geen voorkennis of ervaring.

De hele dag is er gratis water en thee beschikbaar. Overige dranken beschikbaar aan democratische prijzen.
Uiteraard voorzien we super lekker vegetarisch eten dat met veel liefde eigenhandig wordt klaargemaakt (inbegrepen in de toegangsprijs).


Verbindingsadres: De Wilde Roos, Gijselbosstraat 9, 1652 Alsemberg (routebeschrijving)
Inloop start vanaf 15.30 u. Om 16.00 u starten de workshops. Wees op tijd!

We eindigen gezamenlijk om 23 u.

Tip: neem een fleece deken of extra trui mee voor de eventuele koudere avonduren en ook je yoga matje en/of meditatiekussen als je niet graag rechtstreeks op het gras wil zitten/liggen. Doe kleding aan waar je makkelijk in kan bewegen.


Het aantal deelnemers is beperkt dus wil je er bij zijn? Schrijf je nu al in! Je plekje is gegarandeerd na ontvangst van de betaling.


Inschrijven doe je onderaan deze pagina. 

HET PROGRAMMA

15.30 - 16.00 VERWELKOMING

16.00 - 17.00 the art of tantric touch

No items found.

17.15 - 18.30 tantric dance

No items found.

18.30 - 19.30 Healthy bio FOOD

19.30 - 21.00 the wanderer muziekoptreden

No items found.

21.00 - 23.00 wild dancing

No items found.

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven, stuur je een mail naar connect@dewilderoos.be waarin je de namen noteert van de mensen die wensen te komen en stort je €75 (inclusief maaltijd) op BE40 6511 6949 3863 op naam van Anne Van den Begin. Graag bij de omschrijving volgende info vermelden: NAMEN DEELNEMERS + Zomers Verbindingsfeest 2022. 

Het aantal deelnemers is beperkt. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, kom je op een wachtlijst. Ik laat je in dat geval weten of je kan deelnemen indien er mensen afvallen.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!

Veel liefs,
Anne & Han


PS Kom je van ver en wil je graag overnachten? Dat kan ter plekke. Ik heb 4 kamers beschikbaar met een dubbel bed. Inclusief ontbijt betaal je €45/nacht voor 1 persoon, €80 voor 2 personen. In de buurt vind je ook leuke Bed & Breakfasts zoals De Horzel en Hof ter Kouter. VOLZET


Annuleringsvoorwaarden: tot 1 week voor het event, kan je gratis annuleren. Enkel een administratieve kost van €5 wordt ingehouden voor de terugstorting. Nadien is er geen restitutie meer mogelijk wegens reeds gemaakte materiële en immateriële kosten. Uitzondering bij foto van +Covid test, doktersverklaring voor bijvoorbeeld operatie of begrafenis. Wanneer wij coulance toekennen, betaal je €40 voor o.a. de reeds ingekochte catering en andere gemaakte kosten.Toegang Zomers Verbindingsfeest €25 (+12 jaar)

Bio maaltijd €8

Bio maaltijd vegan €8

Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een Tantrische massage en geniet!
 
Contact