PRIVE OPLEIDING TANTRA MASSAGE VOOR KOPPELS

LIEFDEVOL VERBINDEN VIA AANRAKING EN LEVENSADEM

HELAAS ZIJN ALLE DATA VOLZET EN WORDEN ER VOORLOPIG GEEN NIEUWE DATA TER BESCHIKKING GESTELD! Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Om kennis te maken met Tantra, om jullie liefdesband te verdiepen of als origineel & romantisch liefdescadeau.

Laagdrempelige, kleinschalige privé workshop voor twee. Gericht op intimiteit en verbondenheid met focus op elkaar, flow en het moment.

Tijdsduur 5,5 uur. Inclusief lunch

Deze workshop betreft een samenwerking tussen mij en Han van Body2chill® uit Nederland. Wij zijn net als jullie een liefdes koppel.

Deze eendaagse Tantra privéopleiding is ontstaan vanuit ons enthousiasme om andere liefdespartners te laten ervaren hoe je met elkaar op een diep niveau en op Tantrische wijze intiem verbinding kan maken. Hartsverbinding via je lijf, aanraking en Tantrische ademtechnieken waarbij je naast de ander ook goed jezelf blijft ervaren.

Onze lichamen en ook onze sexualiteit zijn geen ‘losse alleen staande dingen’. Ze staan onlosmakelijk in verbinding met ons hart, onze sensualiteit, geest en ziel. En met de ziel van het leven. Onze zielen en lichamen zijn vanaf de eerste splitsing in de kosmos verstrengeld met elkaar en met de wereld om ons heen. Toch kunnen we ons soms alleen voelen, ook in relaties. Tantrisch samenzijn doet ons diep herinneren wat de aard is van liefde, waarom wij hier zijn en wat het speciale en unieke is aan de verbindingen met onze liefdespartners. Tantra biedt een prachtige brug tussen ons hoofd, hart en sexualiteit.

Wij willen onze warmte, kennis en diepgaande ervaring met Tantra graag met jullie delen.

Voor wie?

Liefdeskoppels die een diepe intieme, sensitieve en erotische verbinding met elkaar willen onderhouden.

Wat kan ik verwachten? 

Je leert in deze Tantra privéworkshop wat een Tantrische massage is en hoe dit jullie liefdesband naar een nog hoger niveau kan tillen. Binnen een veilig en geborgen kader leer je hoe het is om elkaar op een Tantrische en energetisch verbindende manier aan te raken. Hierdoor zullen lichaam en geest hun optimale balans kunnen (her)vinden. Ook kan je, door deze diepgaande manier van aanraken en geraakt worden, een ruimhartig gevoel van eenheid en bliss ervaren binnen jezelf én in jullie samenzijn.

Je krijgt manieren en technieken aangereikt om je eigen en elkaars lichaam beter te kennen en hoe je elkaar op een liefdevolle manier kan verwennen zonder dat iets 'moet'. In het Engels spreken we dan van 'comfort & ease'. De Tantra training stimuleert je om in overgave te gaan, beetje bij beetje... Om samen 'deelgenoot te worden' in plaats van elkaar te willen 'pleasen' of 'te gaan werken'. Leren te 'ontzorgen' door zelf kwetsbaar en ontvankelijk aanwezig te zijn.

Intimiteit & sexualiteit

Wij zijn natuur. Sexualiteit en intimiteit volgen de regels van de natuur. Wanneer wij ons veilig voelen en dichtbij onze ware natuur staan dan ervaren wij vanzelf een innerlijke impuls om te willen onderzoeken en spelen.
Waaruit bestaat die veiligheid? Hoe werkt sensitiviteit en erotiek? Hoe kom je daar, individueel en samen in verbinding?
Intimiteit is een gevolg van veiligheid en speelsheid. Vanuit die basis wil ons lichaam vanzelf openbloeien en willen wij onszelf volledig laten zien. Dan willen wij geplukt worden. Dat is de essentie van intimiteit en sexualiteit. Vanuit dit opengaan kunnen wij de 'hogere' Tantrische dimensies van eenheid en wildheid betreden.

Hoe mooi is het om de controle los te laten en te ervaren dat iets anders, datgene waar wij altijd al op gewacht hebben, ons mag meenemen en overnemen! Wij willen jullie graag meenemen naar de volle dieptes van intimiteit vanuit de zorg voor je eigen lijf, je grenzen en de integriteit naar elkaar. Sexualiteit krijgt haar volle gevoelswaarde wanneer het een ziel heeft en in verbinding staat met je lijf, je liefde, passie en hart … als het waarachtig voelt.

Opbouw van de workshop

1. Zelf ervaren:
Ervaar zelf de diepte van Tantra, de energetische aanraking en essentie van Tantrische verbinding en contact via een Vierhanden Koppelmassage  welke jullie beide van ons ontvangen.  Ervaar direct en met je lijf wat Tantra is en wat het doet! Terwijl je in liefdevolle omhelzing tegen elkaar aanligt worden jullie lichamen op Tantrische wijze, dus tegelijk, gemasseerd en samengebracht om te versmelten met tijd en ruimte. Jullie lichamen worden voor je gevoel geheel verweven, terwijl je ieder tegelijk ook je eigenheid sterk zal ervaren. Niet seksueel, wel sensueel, helend en erotisch. Inclusief de techniek van Divine Tantric kissing. De volledige opleiding is gericht op het ervaren van eenheid, heelheid en flow.

2. Elkaar masseren op Tantrische wijze:
Leer masseren op Tantische wijze: langzaam en sensueel, mindful, meditatief en lichaamsgeïntegreerd. Inclusief technieken en houdingen vanuit Kahsmirische Tantra en Kamasutra.

3. Verdieping:
Mogelijkheid om het onderdeel Yoni – Lingam massage toe te voegen aan dit Tantra opleidingsprogramma. Inclusief theorie en fysiologische/neurologische uitleg.

Als koppel oefenen jullie bij onderdeel 2 en 3 op elkaar.

Alle ervaring en kennis die wordt vergaard in deze opleiding zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en eigen ontwikkeling.

Begeleid door

Anne van De Wilde Roos (BE) bijgestaan door Han Sapundra van Body2chill® (NL)

Prijs & tijden

Prijs: €695 per koppel | Lunch is inclusief

Tijden: We starten om 11:00u en eindigen om 16:30u.

Inschrijving is definitief na intake en betaling van €300 voorschot. Saldo wordt enkele dagen voor aanvang van de cursus overgeschreven.

Annuleren kan kosteloos tot 1 maand voor datum ( het voorschot wordt dan integraal terugbetaald).

Annuleringskosten: tussen 30 dagen en 14 dagen: €150.

Annuleringskosten 14 dagen voor aanvang: €300.

Locatie & benodigdheden

Gijselbosstraat 9, 1652 Alsemberg

​Komen jullie van ver en willen jullie graag overnachten? In de buurt vind je leuke Bed & Breakfasts zoals De Horzel en Hof ter Kouter.

Dit neem je zelf mee

Een sarong of omslagdoek en een badhanddoek.

Inschrijven doe je zo

JAMMER MAAR HELAAS VOL VOOR 2022. SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE DATA! Tot april 2023 zullen er geen nieuwe data beschikbaar komen.

Inschrijven is alleen mogelijk per telefoon (dus niet via de mail).

Bel naar Anne:  +32 473 351 345  voor een korte persoonlijke intake en/of info.

Deze opleiding is exclusief en wordt slechts op bepaalde dagen georganiseerd.

De volgende momenten zijn op korte termijn beschikbaar:

  • vrijdag 28 oktober 2022 van 11u tot 16:30u (volzet)
  • zaterdag 26 november 2022 van 11u tot 16:30u (volzet)
  • er worden op dit moment geen nieuwe ingepland. Je kan altijd kijken op www.body2chill om als koppel deel te nemen aan een retraite.

De dagen waarop deze privé Tantra opleiding is te boeken liggen vast.

Op andere data kan je wel deelnemen aan de Tantra groepstrainingen van Body2chill® in Nijmegen in Nederland. Of je kan voor jezelf een individuele Tantra massage/Integratieve massage boeken bij De Wilde Roos.  

Tot slot... eens je de stap naar Tantra hebt gezet, is er geen weg terug!!!

Anne & Han


Enkele reacties van deelnemers


Beste Anne,
We willen graag nogmaals bedanken voor de fantastische ervaring! Het warme welkom deed ons direct op ons gemak voelen. Wij konden onszelf zijn zonder enige vorm van oordeel. Mijn vrouw staat al iets verder op het vlak van yoga en meditatie en dat maakte mij onzeker. Maar dat werd direct ontkracht tijdens de sessie. Je komt terecht in een heel aangename ruimte. De tantrische massage aan elkaar geven onder begeleiding was een enorme fijne ervaring en opent een nieuwe deur in ons leven. Wij willen hier zeker verder in evolueren. Alles kon en niets moest. Je geeft zelf je grenzen aan en dat doet je enorm ontspannen! Wij kunnen het iedereen aanraden die een extra dimensie wil geven in zijn relatie of leven.
Tantrische groeten Kevin


Hoi Anne, eigenlijk zou je moeten vragen om een recensie te schrijven 2 weken later 🙂 🙂🙂
Wauw!
❤️
Er is zo'n connectie tussen ons. Wij hebben thuis al verschillende sessies gedaan en genieten meer en meer.
We worden meer bedreven in het geven EN het nemen.
Maar niet alleen dat, wij beginnen soms spontaan elkaar te strelen waaruit een enorm warm gevoel ontstaat. Niet zoals vroeger, dit gaat dieper.
Niet alleen onze aanrakingen zijn intens maar onze gesprekken ook.
Er is zo'n diepe connectie ontstaan tijdens het vrijen, dit hebben wij nooit eerder ervaren.
Wij hebben ook momenten dat we spontaan elkaars hart raken en op zoek gaan naar onze ademhaling, dit geeft zoveel rust, warmte en steun... ik had een droevig moment bij vrienden en Kevin zag dit onmiddellijk, hij kwam achter mij staan met zijn hand op mijn hart via de rug, wij zochten elkaars adem en ik was getroost en niemand dat dit merkte.
Wat wij nu als koppel ervaren momenteel is zo mooi, zo intens... ik wens dit iedereen toe.
Bedankt dat jullie dit ons geleerd hebben, wat een verrijking in ons leven!
Inge