TANTRA MASSAGE IN NEDERLAND & BELGIË

TIJD VOOR JOUW LIJF, FLOW EN DIEPGANG

Wat is tantra?

Tantra is een oude Indiase filosofie. Tantra is Sanskriet en staat voor Tan = expressie en Tra = bevrijding.

Tantra is een spiritueel bewustwordingsproces waarin je leert om aanwezig te zijn in je seksuele energie, emoties en denkpatronen. Dit zonder iets te 'moeten', te verdringen of als exces uit te leven.

Je verdiepen in Tantra betekent bewust aanwezig zijn in het voortdurend proces van verandering & groei waaruit het leven bestaat. Tantra houdt je in contact met jezelf. Zo kan je jezelf accepteren en leven met alles wat zich in jouw leven voordoet en laat zien. Levensenergie, ook wel Kundalini energie genoemd, is levensenergie in de breedste betekenis van het woord. Tantra definieert seksualiteit niet als een losstaand 'iets'. Tantra scheidt niets. Dit doet ons heelheid ervaren.

Tantra benadrukt dat alles wat je zoekt, in jezelf terug te vinden is. Het helpt je om je aandacht naar binnen te richten en om het ‘goddelijke’ in jezelf te ervaren. Tantra massage bij De Wilde Roos heeft een holistische benadering. Lichaam, geest en ziel worden beroerd.

Tantra bestaat uit 4 pijlers:  Vertrouwen, Overgave, Gelijkwaardigheid, Doelloosheid.  

In het Westen is het woord Tantra soms helaas synoniem geworden met seksualiteit of alleen maar seksualiteit. Ons leven is niet van seksualiteit te scheiden noch bestaat het alleen maar daaruit. Tantra strekt zich uit tot ver voorbij het domein van seksualiteit. Het omvat lichaam, geest, hart. Ook het goddelijke, zelfs het universum met al haar mysteries. Tantra is wellicht de meest allesomvattende spirituele weg en weg van liefde die ooit heeft bestaan.

Wil je nog meer leren over Tantra, volg ons dan op ons Spotify kanaal.

Wat mag je verwachten? 

  • Genieten van je lichaam in haar totaliteit waarbij alle zintuigen mogen ontwaken.
  • Ontdekken van je eigen vrije seksuele energie of levensenergie zonder doel te stellen.
  • Genieten van bewuste aanraking die je in openheid en alle veiligheid en zonder schaamte of schuldgevoel mag ontvangen.
  • Ervaren dat je kan ontvangen zonder terug te hoeven geven.
  • Ervaren dat alles wat ontstaat zoals emoties, nieuwe ervaringen, gevoeligheden, seksuele- en andere energiestromen bij jouw lijf horen.

Hoe gaat een sessie in zijn werk? 

We starten met een intake gesprek zodat ik inzicht krijg in wie je bent als mens. Hoe je vandaag in het leven staat… hoe jij je voelt... of graag zou willen voelen. Je leert ook mij kennen als degene die vandaag dicht bij jou mag staan, dicht bij je huid en dicht bij jou als mens.

Deze Tantra massage wordt in zijn oorspronkelijk en pure vorm geheel naakt ervaren. Alle plekken op je lichaam worden liefdevol aangeraakt. Dit echter zonder aanleiding tot seksuele handelingen. De massage wordt gegeven op een fijne matras.
De massage zal je dicht bij jezelf houden of brengen en je gevoelsleven stimuleren en verdiepen. Dat kunnen prettige en aangename gevoelens zijn. Ook emoties zoals verdriet en (oude) pijnen kunnen naar boven komen. Meerdere lagen van jouw wezen kunnen bij mijn massages worden geraakt en aangeraakt. Alles is even welkom.


In je hele lijf,  ook in de yoni of lingam, kunnen trauma's zijn opgeslagen welke in je leven voorbij zijn gekomen. Deze kunnen ervoor zorgen dat de Kundalini levensenergie niet goed kan doorstromen. Dit kan effect hebben op je seksuele en algemene welzijn.  Samen kunnen we kijken hoe we hier heling in kunnen brengen.

Omwille van hygiënische redenen neem je een douche voorafgaande aan je bezoek. Mocht dit niet mogelijk zijn om praktische redenen, kan je ook hier douchen. Dit zit dan inbegrepen in de tijd van de sessie.

Je hebt de keuze uit 2 mogelijkheden:

  • Tantrische massage
  • Tantrische massage inclusief openingsritueel met rapé (medicijnplant uit het Amazone)

Gebruik geen sterke geuren zoals parfum, aftershave of deodorant. Dit stoort en verhindert de energetische werking.

Integere aanraking vol aandacht & aanwezigheid, gegeven vanuit het hart

Bij mijn Tantrische massage wordt het volledige lichaam aangeraakt en geraakt, inclusief de geslachtsdelen (lingam/yoni). Ik zie jouw lichaam als één geheel. Daarbij gelden geen taboes. Ik draag ertoe bij dat je de liefde voor je hele lijf kan ervaren. Deze massage ontwaakt je vitale levensenergie en brengt de sensuele en seksuele energie in jezelf tot leven. Tantrische aanrakingen laten de (Kundalini) energie vrij en intens stromen door het hele lichaam. Deze energie kan tijdens één sessie verschillende wendingen aannemen in een afgestemd samenspel dat bij jou past. Ik neem je mee met mijn hele wezen.

De aanrakingen kunnen variëren van zacht naar steviger en omgekeerd of van meditatief naar speelser. Het zal vanzelf ontstaan in harmonie met jouw lijf. Je kunt deze energiestroom in je lijf vertrouwen, dat doe ik ook. Dans ermee zoals de muziek van het leven zich aan jou laat zien. Dan kan ik met je mee dansen!

Omdat je jezelf regelmatig laat voeden met liefdevolle aandacht en koestering, houdt dit je dicht bij jezelf. Dit beïnvloedt en sterkt het verlangen om vrij en intens te leven, dicht bij jezelf en je passies. Dit geldt ook voor alle terreinen van je leven in liefde, privé en je werk.

Liefdevol kijken, liefdevol aanraken, liefdevol handelen

We sluiten af met een heerlijk kopje thee en een kort nagesprek waarbij je je ervaringen kan uiten.
Ik begeleid zowel vrouwen als mannen.

Klik hier om een afspraak te boeken. 

Misverstanden vermijden

Deze massage is éénrichtingsverkeer waarbij ik als gever jou aanraak en niet andersom. Het kan verleidelijk zijn om als ontvanger terug te willen geven wat je ontvangt. In overgave gaan, betekent leren ontvangen zonder iets terug te moeten doen. De intentie van de massage is een beleving voor jou!

Deze massage heeft geen erotisch doel op zich of 'happy ending'. Ik zal nooit over jouw grenzen gaan en mijn aanrakingen zijn niet gericht op het bewust toewerken naar een hoogtepunt. Er is geen seksuele interactie tussen mij als gever en jou als ontvanger. Je blijft ten alle tijde in en bij je lichaam en aanwezig bij je eigen seksualiteit. Een mooi en waardevol proces.

Heb je nog vragen? 

Ik antwoord je graag op al je vragen per telefoon.

Mijn praktijk bevindt zich in Groesbeek, Nederland
Klik hier om een afspraak te boeken.

Voor België kan je terecht bij mijn collega Nele. Je kan haar contacteren via haar site.

Jouw ervaring bij mij delen? 

Heb je bij mij al een tantrische ervaring meegemaakt en wil je deze graag delen zodat je anderen kan helpen om de stap te zetten? Dit kan hier

Huisregels en algemene voorwaarden

Lees hier de huisregels en algemene voorwaarden.

Tantra school

Wil je graag leren Tantrisch masseren? Je kan bij Body2chill een opleiding volgen waar ik de docent ben samen met mijn partner Han Sapundra.

Tantra is meer dan alleen Tantrische massage. Het omvat het hele spectrum van het leven. Voel je de behoefte om je hierin te verdiepen dan kan ik volgende Tantra school van harte aanbevelen:

Tantra school Body2chill (waar ik samen met Han de Tantra workshops begeleid). De weekend retraites vinden plaats in Nijmegen, Nederland

Info over Tantra

Ik nodig je uit om deze podcast en video's over Tantra, Tantra massages en haar magische energetische werking te bekijken.

Podcast:

Help, wat is Tantra eigenlijk?

YouTube video's:

Wat zijn de helingeffecten van een Tantra massage?
Waarom zit een genitale massage in een Tantra massage?
Effecten van een lingam massage op man.
Effecten van een yoni massage op vrouwen.
Is een ejaculatie gewenst?
Is Tantra massage authentieke Tantra?
Is energie reëel?
Tantra is de poort naar spiritualiteit.
Boeddhistische Tantra cultuur in India.