INTEGRATIEVE MASSAGE

AANRAKEN, AANGERAAKT & GERAAKT WORDEN

Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens. Het is in onze cultuur echter niet de gewoonste zaak van de wereld en wordt in deze #metoo cultuur zelfs vaak als ongewenst gezien. In onze gestresseerde en afstandelijke wereld is er steeds meer behoefte aan ‘ervaren aanrakers’ die zorgvuldig, integer, vol mededogen vanuit een open hart en een diepe bezieling masseren.

Een integratieve massage heeft een holistische benadering. Lichaam, geest en ziel worden beroerd. Naast de heilzame werking van de massage word je meegevoerd naar je diepste kern, je werkelijke wezen. Het is meer dan enkel het lichaam tot ontspanning brengen. De massage gebeurt vanuit intuïtie met openheid en volle aandacht voor wat het lichaam nodig heeft. Bij integratieve massage staat liefdevolle aanraking voorop. Met liefdevolle handen laten bevestigen en voelen: "Dit ben jij en je bent goed hoe je bent"

Je hebt misschien ook de uitleg gelezen over Tantra massages en vind je dit te spannend om meteen te ervaren. Het is ook wat om patronen en conditioneringen zomaar te doorbreken. Je kan starten met een Integratieve massage en/of een coaching gesprek om te kijken waar je op dit moment in je leven tegenaan loopt en hoe je vandaag in het leven staat.

Meer uitleg over Tantra massages, vind je hier

WAT BEREIK IK MET EEN INTUÏTIEVE MASSAGE?

zie onderaan deze pagina

HOE GAAT EEN INTUÏTIEVE MASSAGE IN ZIJN WERK?

zie onderaan deze pagina

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

WAT BEREIK JE MET EEN INTEGRATIEVE MASSAGE?

Een Integratieve Massage heeft als voornaamste doel mensen lichamelijk en geestelijk te ontspannen, overtollige stress te verwijderen en energieblokkades te verminderen. Hierdoor kan de vitale lichaamsenergie (prana) opnieuw vrijer stromen en komt het dwangmatige denken tot rust. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam, geest en ziel, wat een sterk algemeen helende werking met zich meebrengt.

Doordat een Integratieve Massage de bloedsomloop bevordert en het gespannen spier- en zenuwstelsel ontspant, kunnen ook allerlei fysieke kwaaltjes zoals hoofdpijn, te lage bloeddruk, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten verlicht worden.

De fysieke ontspanning van de massage en de zachte
benadering zullen je uitnodigen om alle ervaringen, gedachten en emoties naar boven te laten komen en ze te laten zijn. Zo zal je ook in je hoofd meer tot rust komen. Alles mag er zijn in deze veilige omgeving.

Door deze Integratieve Massage ga je dichter bij jezelf komen
en kan het zijn dat er spanningen loskomen. Alles mag er zijn. Je krijgt de tijd om na de massage zachtjes terug te komen en te 'aarden' en nog even na te genieten. Het is belangrijk dat je na de massage veel water drinkt om het lichaam te hydrateren. Tijdens de massage komen er veel afvalstoffen vrij die op deze manier veilig afgevoerd kunnen worden.

Voor een afspraak klik hier

Wil je graag een coaching gesprek bijboeken? Dat kan per half uur aan €40. Gelieve dit bij je afspraak bij te vermelden.

Ben je verzekerd bij OZ.be? Dan krijg je éénmailig per jaar €25/jaar terugbetaald via je voordelenpakket!

HOE GAAT EEN INTEGRATIEVE MASSAGE IN ZIJN WERK?

We hebben een kort intake gesprek waarbij we kennismaken en invoelen hoe je op dit moment in het leven staat.  Ik werk met natuurlijke zoete amandelolie.
Massage wordt gegeven in een rustige, aangename warme ruimte en dit in een respectvolle, veilige sfeer. Rustige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties dragen bij aan een tedere weldaad voor lichaam en geest.

Elke massage is een avontuur. Een telkens unieke afwisseling van licht en stevig masseren, van handen laten rusten, van vlotte en trage bewegingen, alles afgestemd op degene die gemasseerd wordt. Al masserend en voelend ga ik op zoek naar wat past. De massage kan heel licht zijn en ook heel stevig en alles er tussenin. Het tempo kan vlot zijn, maar ook heel traag en alles er tussenin.
De massage wordt uitgevoerd op een massagetafel en het is
wenselijk dat alle kleding wordt uitgedaan, maar dit is zeker niet verplicht. Je moet je comfortabel voelen.

Hygiëne is belangrijk, gelieve voor de afspraak te douchen. Indien gewenst kan na de massage een douche genomen worden. Hiervoor reken ik €8 aan.

Een sessie duurt 75 minuten (inclusief voor- & nagesprek en eventueel douche)

Een massage werkt altijd ontspannend en helend.

Meerdere sessies kunnen bevorderlijk zijn voor je fysieke
lichaam en ook voor het losmaken van mentale en lichamelijke blokkades. Er zijn 5 of 10 beurtenkaarten beschikbaar.