Wat is een Merkaba Healing?

Meervoudige Merkaba Heling leidt tot verbetering, verandering, harmonisering, verlichting, ondersteuning of totale heling van een klacht. Deze heling kan worden gegeven voor fysieke, emotionele, mentale en of spirituele klachten. Het werkt op alle niveaus. Je kunt bijvoorbeeld een heling ontvangen voor erfelijke ziekten, ouderdomsklachten, voedingsproblemen, angsten, verslavingen, problemen met het gezin, acceptatie en verdieping van seksuele identiteit of ras of alleen-zijn of keuzes die je maakt of niet kan maken. Het resultaat van de heling is per persoon heel verschillend. Ook de tijdsduur en het aantal behandelingen die nodig zijn, blijken per persoon heel verschillend te zijn. Het kan ook zijn dat je eerst een verergering van de klacht ervaart voordat de verbetering optreedt. Oorzaken liggen soms dieper en dit kan wat geduld vragen. Ook weten we niet bij sommige ziektes wat er op het allerhoogste niveau de bedoeling is voor een persoon.

VOORAF

De heler zal eerst een anamnese doen. Dat betekent dat zij vraagt naar je klacht, of je al bij de huisarts bent geweest, naar eventueel medicijn-, alcohol- en of drugsgebruik, naar het voorkomen van erfelijke aandoeningen in je familie, trauma’s, ziektes en psychische diagnoses. Het slikken van medicijnen kan heftige reacties geven als je helingen geeft en ook het negatieve effect van drugsgebruik kan door helingen versterkt worden. Dus het is belangrijk juiste informatie te geven.

De heler kan je ook helpen zicht te krijgen op de diepere (spirituele) betekenis en signaalfunctie van je klacht. Als je het niet weet, is dat geen probleem. Bewustwording kan later ontstaan en soms is het niet nodig het allemaal te weten. Maar als je bijvoorbeeld elke week een heling voor de pijn in je rug wil en niet wil kijken naar de diepere oorzaak of wil investeren om het onderliggende patroon aan te pakken, dan klopt het niet en blijkt het ook niet effectief om maanden door te gaan met heling geven. Het gaat erom dat je eigen verantwoordelijkheid neemt en actief bijdraagt aan je heling.

Bij ernstige klachten is het belangrijk ook naar je huisarts te gaan. Een heling is geen vervanging van een klassieke gezondheidszorg!

Als je last hebt van bepaalde psychische of psychiatrische aandoeningen (bijvoorbeeld psychosen) of als je uitgebalanceerde medicijnencombinaties slikt (bijvoorbeeld bij epilepsie), dan is het beter om niet meteen een heling te ontvangen. De hoge energieën zouden je juist uit het evenwicht kunnen halen dat je met de medicijnen hebt bereikt. Je kunt wel met eenvoudige (licht)oefeningen beginnen om te kijken wat het effect is. Als dat goed gaat, kun je langzaam naar een heling toewerken. Jouw heler zal dit met je bespreken en kan je hierbij begeleiden. .

De heling

Alle klachten worden herleid naar een plaats op je fysieke lichaam. Dus bij angst bijvoorbeeld zal de heler je vragen waar je dat het meest in je lijf voelt. Dat is dan de ingang voor de heling. De heling vindt plaats door handoplegging. De heler zal je vragen of zij haar handen op je lichaam mag leggen of dat je liever hebt dat zij ze er boven houdt. Bij direct contact met het lichaam blijkt de helende energie iets makkelijker overgedragen te worden in de lichaamscellen van de cliënt. Als het nodig is, zal de heler nog een korte grondingoefening met je doen zodat je de heling goed kunt ontvangen. De heler zal hardop een gebed doen zodat je hoort wat hij vraagt. Tijdens de heling mag je innerlijk een cliëntmantra herhalen die je helpt je te openen voor de heling.

Vervolgens zal zij zorgen dat zowel jij als de heler een comfortabele houding hebben. Vooraf is nooit bekend hoe lang de heling gaat duren. De heler heeft daarom een ruime tijdsplanning. De meeste helingen duren van enkele tot 10 minuten, maar het kan ook langer zijn. Dat de helingtijd vaak korter is in vergelijking met andere typen helingen, komt doordat deze helingen werken met hele grote en intense stromen energie. Ze zijn dus in een relatief korte tijd heel effectief.

Tijdens de heling geleidt de heler een constante stroom van helende energieën, van Gods liefde en licht, naar de gekozen plaats. Dit is een universele behandelwijze en niet gerelateerd aan enige vorm van bestaande religie. De helende energieën uit de Bron ‘weten’ waar ze naar toe moeten.

De heler activeert dagelijks haar bewustzijnsvelden tot de maximale potentie en kan daardoor zeer effectief multidimensionale energieën doorgeven. Als de heler weer een hand op je schouder legt, is het geleiden van helende energie klaar. Neem rustig de tijd om alles te ontvangen en te integreren. Sta pas op als je klaar bent. Dat kan dus een kwartier later zijn. Als je wilt kun je na de ontvangen heling ook een glas hoog energiewater drinken wat zorgt voor effectieve opname van alle helende energieën.

Tijdens een heling kan je door diepere ontspanning het gevoel hebben heel ver weg te zijn geweest. Neem dan de ruimte om in je eigen tempo terug te keren en begin niet meteen te praten. Als je nog iets kwijt wil over hoe je het hebt ervaren, dan kan dat. Maar het is een multidimensionale heling, dus als er geen woorden van belang zijn, is het laten integreren van alles het belangrijkste.

nawerking

Deze heling is zeer krachtig en kan lang doorwerken. Zorg dat je de eerste dagen na de heling wat extra, liefst helend, water drinkt. Dit helpt je om de afvalstoffen af te voeren die na de heling als toxinen loskomen. Soms is na de heling een onmiddellijk effect waarneembaar of voelbaar, maar dit kan ook een paar dagen of weken duren. Soms verergert een klacht eerst om uiteindelijk een verbetering op te leveren. Het is een uniek proces en een gegeven heling kan lang doorwerken.

Sommige mensen voelen zich direct na de heling heel prettig. Bij anderen komen er de eerste dagen veel emoties los en ze voelen zich wat labiel. Dat zijn normale reacties. Het enige dat je hoeft te doen, is extra water te drinken en goed voor jezelf te zorgen. Bel je heler als er complicaties optreden of als je voelt dat je steun nodig hebt. Wanneer de heling is uitgewerkt, verschilt van keer tot keer. De heler geeft naar aanleiding van je klacht een advies voor verdere heling en de tijdsduur die ertussen mag zitten.

geen garanties

De heler kan je nooit beloven dat je klachten verholpen worden. Zij geleidt de hoogste energieën, vult verder niets in en geeft zich over aan God en jouw diepste wensen. Het resultaat is afhankelijk van je blauwdruk en jouw specifieke wensen en/of verlangens. Zo kan je het verlangen hebben om volledig te genezen, maar op een ander bewustzijnsniveau het verlangen hebben om het ziekteproces om andere redenen door te maken. Het gaat erom je open te stellen voor Gods liefde en licht en erop te vertrouwen dat wat gebeurt in jouw hoogste goed is!

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen.

Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een Tantrische massage en geniet!
 
Contact