BESTAAT MAGIE ENKEL IN SPROOKJES?

Ik was verzot op sprookjes als ik klein was en als ik zelf kinderen had, las ik hen met plezier voor uit het grote sprookjesboek.

Toen mijn dochter een jaar of 4 was, zei ze dat ze elfjes 🧚‍♀️ zag als we in het bos wandelden. ‘Ja mama, elfjes bestaat echt want ik zie ze’. Ik vond het zo ontroerend en mooi dat ik meeging in haar verhaal.


Nu, zoveel jaren later ervaar ik zelf magie. Het is natuurlijk wat je onder magie verstaat. Niet dat ik met een toverstokje allerlei leuke dingen tover of slechte dingen wegtover 🎩. Dat zou wat zijn 😊. Nee, wel dat er dingen gebeuren in mijn leven die rationeel niet te verklaren zijn, maar dat ik wel zelf geïnitieerd heb. En eens je de truuk kent, wordt het makkelijker en makkelijker.


We hebben allemaal dromen en we wensen ons wel eens iets. Of het nu meer geld is, of een nieuwe job, een auto of je hoopt de ‘ware’ te ontmoeten…
Wel, als ik je zeg dat je dit kan waarmaken, verklaar je me waarschijnlijk voor gek. En toch is het mogelijk. Misschien niet alles en niet altijd op het moment dat jij het wilt maar dat heeft dan ook een reden die we helaas niet altijd kennen. En daar zit em het addertje onder het gras … vertrouwen.

Laat ik het uitleggen hoe ik het ervaar.


Het gaat eigenlijk over een intentie plaatsen en ervoor zorgen dat je deze kan manifesteren. De intentie moet zuiver zijn. Dat wil zeggen dat je dit met je hart wenst en je hier als mens/ziel beter door wordt of hierdoor andere mensen kunt helpen. Dus, meer geld willen verdienen omdat je gewoon rijk wilt zijn, zal niet werken. Maar meer geld omdat je een groot mooi huis wilt waar je mensen kan ontvangen om hen te helpen, lukt wel. 🔮


En uiteraard moet je hier ook in geloven, vertrouwen hebben dat het juiste voor jou gebeurt wanneer de tijd hiervoor rijp is. Hoe meer bewust je bent van wie je in je kern bent, hoe makkelijker het allemaal gaat stromen. En dat is nu wat niet makkelijk is. Onze levensles leren.

Hoe doe je dit?

Door bewust te worden van jezelf, van je omgeving, de natuur en de verbinding hiermee voelen. Kiezen voor en leven vanuit Liefde. Als je dat allemaal onder de knie krijgt, ga je meer compassie voelen voor alles en iedereen en je gaat minder oordelen en je angsten gaan verminderen. En ja … dan kan magie plaatsvinden.

Ben je nog altijd aan het lezen?

Wow, dan zit er toch wel iets in jou dat mij het voordeel van de twijfel geeft. Of vind je dit larie en apekool? Dan raad ik je aan om niet meer verder te lezen want het wordt er niet rationeler op 😊. Blijf dan meer lekker in je hoofd zitten. Niks mis mee.

En waarom wil ik dit nu vertellen?

Omdat ik het meerdere keren heb mogen ervaren en dit geeft me telkens  zo’n vervullend gevoel vooral in mijn buik. Het lijkt dan alsof ik vlinders in mijn buik heb alsof ik verliefd ben. En dat is het ook een beetje. Het is verliefd zijn op het leven. Op Al Wat Is. En dat in de gekke wereld we nu leven, is meer dan welkom. Het helpt mij om door de manipulatie en onwaarheden te kijken en te blijven voelen wat voor mij klopt.


Dit is waarschijnlijk het meest gekke verhaal dat ik ooit geschreven heb en lang heb ik getwijfeld om dit te schrijven en als het geschreven was, de moed te hebben om het naar de buitenwereld te versturen. En dan dacht ik … what the heck … this is Me …. Zo ben ik, zo voel ik me en dat is het enige wat belangrijk is.


Ik hoop dat ik met dit verhaaltje jullie wat steun kan geven in deze moeilijke tijden en kan stimuleren om altijd goed voor jezelf te zorgen en voor jezelf te kiezen, hoe moeilijk het ook lijkt.
En vooral te blijven geloven in Magie. Wens jezelf mooie dingen vanuit een zuiver hart en laat het dan los. Wie weet? Wie niet probeert …. ❤️

Liefs,

Anne

Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een Tantrische massage en geniet!
 
Contact