WIST JE DAT JE JE EIGEN GELUK KAN BEÏNVLOEDEN?

Wist je dat je je eigen geluk kan beïnvloeden? Zowel positief als negatief. Uiteraard heeft dit ook wel met je persoonlijkheid te maken maar je kan er zelf voor zorgen dat je gelukkiger in het leven staat.

Onlangs heb ik mijn oprit laten aanleggen. Dit gebeurde terwijl ik aan het werken was buitenshuis. Toen ik thuiskwam en uiteraard alles aan het inspecteren was, focuste ik meteen op de zaken die niet uitgevoerd waren volgens mijn instructies. Ik voelde meteen de stress en de negativiteit opkomen.

Ik heb dan eens diep adem gehaald en mezelf streng toegesproken dat ik dit opnieuw moest doen. Ik bekeek dus nog een keer mijn oprit maar vanuit de instelling wat er wel goed was gedaan. En ik kwam verrassend tot de conclusie dat de oprit eigenlijk zeer goed was aangelegd. Een aantal zaken waren nog niet afgewerkt maar de mannen kwamen nog terug dus ik moest me daar dan ook niet druk over maken. Door deze positieve benadering had ik mijn perceptie omgedraaid en zag ik de situatie meer positief dan negatief.

En door deze positieve instelling vond ik vrijwel meteen een creatieve oplossing voor het ene wat ze dan wel niet volgens mijn instructie hadden aangelegd.

Resultaat? Ik heb die nacht er niet over liggen piekeren wat ik in het andere geval wel zou gedaan hebben.

Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een Tantrische massage en geniet!
 
Contact