HET LEVEN IS CONTINU EEN UITDAGING

Hoe voel jij je vandaag? De laatste dagen, weken, jaren, je hele leven al? Kan jij zijn wie je bent?

Ik ben al enkele jaren aan het uitvissen wie ik nu ben en wat ik met mijn leven moet doen. Het is een traject van vallen en opstaan. Het is me nu wel allemaal duidelijk hoe het leven werkt en hoe perfect en mooi het in elkaar zit. Wat niet wil zeggen dat het een makkelijk traject is. Het leven is één en al uitdaging. Een proces bestaande uit ervaringen, zowel goede als minder goede en af en toe héél pijnlijke …

Deze ervaringen hebben allemaal zijn nut. Ze leren ons dàt wat we nodig hebben, om dingen in te zien, de zaken anders aan te pakken, onszelf te leren kennen … Soms zijn het alarmsignalen waar gevraagd wordt om naar te kijken. Allemaal ervaringen om dankbaar voor te zijn, ook voor de minder leuke want ze brengen ons altijd een stapje dichter bij onszelf, ook al zien we dit niet meteen.

Het leven bestaat uit 3 fundamentele zaken die ons kunnen leiden naar geluk, vrijheid en liefde en dat is: bewustwording ,transformatie … en dan is er liefde.

Tot enkele dagen geleden dacht ik dat ik goed bezig was, de juiste dingen deed. Ja, er moet nog veel gebeuren maar het voelde wel OK …dacht ik … tot ik een diepe terugval had. Ik twijfelde terug aan alles, vond dat ik geen voorruitgang boekte. Was ik wel goed bezig? Ben ik wel een goede moeder? Enzovoorts. Mijn saboteurs waren in hun nopjes dat het hun weer gelukt was om mezelf terug naar beneden te halen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik 2 dierbare vrienden en een fantastische dochter heb die me door die zwarte dag heen hebben geleid. Verstilling en meditatie brachten me tot inzicht dat ik goed ben hoe ik ben, dat ik talenten heb die ik moet benutten, dat ik geduld moet hebben :-). Dat ik vertrouwen moet hebben en dat mijn angsten totaal ongegrond zijn want er wordt voor mij gezorgd.

En het wonder is weer geschied. Ik voel alles weer mooi stromen in mijn lichaam en voel opnieuw liefde, liefde voor mezelf en liefde voor de wereld! Inspiratie borrelt opnieuw naar boven. Ik sta er weer!  

Dank je wel, dank je wel, dank je wel!

 

Be Blessed,

Ann

Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een Tantrische massage en geniet!
 
Contact