HOE GAAT HET MET JE INNERLIJKE IK?

Helaba mooie mens,

 

Hoe gaat het met jou? Nee, niet ‘ça va’. Hoe gaat het echt met jou? Van binnen?

Kan je je denken uitschakelen, naar binnen gaan en voelen hoe het echt met je gaat?

Sluit anders even je ogen, adem in, zoveel en diep als je kunt, via de buik. Hou de adem enkele seconden vast en blaas dan langzaam en rustig uit tot alle adem uit je longen is weggepompt. Doe dit minstens 3 keer of zolang je er behoefte aan hebt.

En stel dan nu nog eens de vraag aan JeZelf.‘Hoe gaat het met je?’. Voel je verschil? Voel je een emotie die komt opborrelen? Ja? Laat ze dan maar naar buiten komen. Je hoeft je niet af te vragen vanwaar deze komt. Belangrijk is dat deze emotie een uitweg krijgt. Zo verwerken we langzaam alle potjes die we onbewust al zolang vasthouden.

 

We leven in een speciale tijd. Ga hier niet licht overheen. Het is een tijd waarin we de mogelijkheid krijgen om anders naar de dingen te kijken. Om alles in vraag te stellen. Klopt het wel wat er allemaal gaande is? Laat je je beïnvloeden door wat de media, overheid, buren, vrienden je vertellen? Neem je klakkeloos alles over en ga je mee in de hysterie van angst? Of blijf je kritisch?

Blijf bij jezelf en vertrouw op je eigengevoel.

 

Gedachten zijn heel belangrijk. Gedachten zijn energie en hebben een hoge frequentie en zijn instaat om dingen te doen veranderen. Gebruik je gedachten dus goed. Gebruik ze om de zaken positief te bekijken. Als je een doemscenario leest of hoort dan bekrachtig je die met je energie. Daarom is het belangrijk dat je dit OntKracht door er een positieve energie in te steken.

Gedachten met dezelfde frequenties wordt ook wel velden genoemd. Zolang deze gedachte blijft bestaan, krijgt ze voeding. Als meer zelfbewuste mensen opstaan en naar hun innerlijke stem luisteren, dan lopen deze velden leeg als een ballon.

 

Op dit moment is het een unicum in de hele wereldgeschiedenis dat er een alles overkoepelend veld gecreëerd is, waarin ALLE mensen verenigd zijn. Namelijk het Corona Veld. Er is bijna geenmens op aarde die niet met Corona bezig is. Alleen, er scheelt nog iets aan de frequentie. Deze is veel te laag omdat de meeste onder ons nog in angst leven.

Zie dit als een Kans. We zijn verenigd voor de allereerste keer. Stem je dus zoveel mogelijk af op die mooie wereld waarin er enkel harmonie en verbondenheid is met de natuur. Net zoals je met je radio op een zender afstemt. Je hoeft je dit gewoon in te beelden en dit als intentie te zetten. Een stille stem is machtiger dan een luide stem.

Dus!!!! Telkens je een onrustig bericht leest of hoort, wees dan stil en stuur het in alle stilte en harmonie terug!

Namasté,

Anne

Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een Tantrische massage en geniet!
 
Contact