TO BE ... OR NOT TO BE YOURSELF

To be .. or not to be YourSelf

Welke impact heeft de aanslepende Corona situatie op jou?
We worden allemaal op onze eigen manier uitgedaagd omdat ons iets overkomt wat we niet gewoon zijn. We kunnen niet meer doen wat we als ‘normaal’ beschouwden. Sta jij hier bij stil? Voel je je in je vrijheid beperkt door het verplicht dragen van de mondmaskers en de zaken die je niet meer mag doen (aanraken, knuffelen, uitgaan in groep, …) of ga je mee met de stroom?
Voor mij is het al een boeiende tijd geweest vol introspectie. Zeker in het begin voelde ik heel veel weerstand. Ik wilde niet dat mijn vrijheid, die zo belangrijk is voor mij, afgenomen werd. Maar het feit dat ik me hier zo aan ergerde, heeft niets met de buitenwereld te maken maar met iets dat in mij getriggerd wordt. En zo kan ik dieper gaan kijken wat er nog in mij geheeld moet worden. Nu, zoveel maanden verder, heb ik de weerstand gelaten voor wat het is en blijf dicht bij meZelf. Positief denken en leven, zorgt ervoor dat je in een hogere trilling leeft. Negativiteit trekt je naar beneden en verlaagd meteen ook je immuniteitssysteem. En zeker dat is nu niet de moment dat dat naar beneden gaat!!!
De grootste trigger die Corona veroorzaakt is angst en onmacht. Angst om ziek te worden, angst om pijn te hebben, angst om dood te gaan. Het is voor sommigen van ons een uitdaging om uit deze angst te blijven.
En toch, als dat lukt, verhoog je automatisch je weerstand en is de kans dat je ziek wordt, minimaal.
Je kan daarnaast aan je immuniteit werken door gezond te eten, goed te bewegen en voedingssupplementen zoals Vitamine C, D, Zink en Immunix te nemen.
En uiteraard, voorzichtig zijn en goed invoelen bij wie je dichtbij kan komen en wie niet. We gaan het lot ook niet uitdagen maar ons Gezond Verstand gebruiken. Dus mondmaskers gebruiken waar nodig is en niet gebruiken waar het niet nodig is …

Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een Tantrische massage en geniet!
 
Contact