TWIN SOULS FOREVER!

Heb je er al eens van gehoord? Het wordt ook nogal eens in de volksmond gebruikt maar bestaat het nu wel echt? En wat is het dan?

Wel, ik wil je graag mijn verhaal vertellen. Waarom ik dat doe? Omdat ik zo verbluft ben van de ervaring die ik hier nu meemaak dat ik dit graag met jou wil delen.

Wat vooraf ging

Iets meer dan een jaar geleden werd ik geconfronteerd met het fenomeen ‘tweeling ziel’ toen mijn toenmalige vriend me vertelde over‘haar’, dus zijn tweeling ziel. Ik was enorm geïntrigeerd wat dat nu eigenlijk was en hoe dat voelde en hoorde hem hierover honderduit.

Nu moet ik toegeven, dat het in deze relatie niet zo’n positieve ervaring was maar ik had er veel over opgezocht en gelezen was stiekem toch een beetje hopende dat ook ik mijn tweelingzieltje in dit leven zou mogen ontmoeten.

En ja hoor, net toen ik ‘die ijle hoop’ uit mijn gedachten liet gaan, kwam hij in mijn leven. Zomaar en op het juiste moment. Uiteraard had ik (en hij) het in het begin niet door. Pas vele maanden later beseften we dat onze relatie toch wel héél anders is dan een gewone vriendschapsrelatie.

Hoe moet ik het beschrijven?

Hij leest mijn gedachten en ik lees die van hem en we voelen elkaar aan, zelfs op afstand! Het voelt ook zo natuurlijk aan als we samen zijn. Het voelt aan alsof we compleet zijn.… alsof we één zijn. Niet dat we zonder elkaar niet kunnen functioneren. Zo is het ook weer niet.  We kunnen volledig onszelf zijn. We kunnen alles bespreken en alles vertellen over onszelf, onze diepste geheimen, onze verwachtingen, zelfs het meest intieme of beschamende of waar we ons schuldig over voelen kan gezegd worden zonder angst om veroordeeld te worden. Het klopt gewoon.

Onlangs duurde het 2 weken dat we elkaar niet gezien hadden en waouw … hoe moeilijk was dat! We misten elkaar echt wel héél erg, zelfs al belden en texten we elkaar bijna dagelijks. En nee … ik hoor je al denken …‘jullie zijn gewoon verliefd’. Niks van. Het gevoel is totaal anders. We voelen een diepe verbondenheid maar geen verliefdheid. Hij is trouwens op het eigenste moment verliefd aan het worden op een andere vrouw. We hebben allebei voldoende ervaring met verliefdheid en liefde, dus we kennen echt wel het verschil.

Wat we voor elkaar voelen is onvoorwaardelijke liefde. Beetje zoals broer en zus maar nog diepgaander. We vertellen elkaar alles en luisteren zonder oordeel. We geven elkaar advies en daarbij laten we elkaar volledig vrij. Ieder van ons maakt zijn eigen keuzes in het leven, ook al weet de één van de ander dat de keuze geen goede keuze is 😊. If you fall, I’ll catch you, everytime, again and again …

Het is gewoon een heerlijk gevoel.

Addertjes onder het gras?

Zijn er ook addertjes onder het gras? Ik denk het wel. Wat als één van ons een liefdesrelatie met iemand aangaat? Hoe gaat die persoon hiermee dan omgaan? Gaat die het aanvaarden dat wij (zielsmaatjes) elkaar nodig hebben en dus ook veelvuldig contact hebben en alles van elkaar weten? Het is ons beider intentie om hier in voorkomend geval zo transparant en integer mogelijk mee om te gaan. Zal dit makkelijk zijn? Hangt waarschijnlijk van het bewustzijnsniveau af van die persoon. Ervaring zal het ons leren!

Ik ben alvast enorm dankbaar dat ik dit mag meemaken en geniet hiervan met volle teugen!

Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een Tantrische massage en geniet!
 
Contact