WAAROM HAPPINESS COACH?

Ik heb mijn functienaam onlangs veranderd naar happiness coach. Het knaagde al een tijdje dat ik vond dat de vorige benaming ‘energetisch coach of therapeut’ de lading niet dekte. Het strookte niet met wat ik doe. Als ik werk met cliënten start ik graag vanuit het positieve. Welke talenten heb je? Gebruik je deze wel? Hoe is je relatie tot jezelf? Hou je voldoende van jezelf? Eerst moet je goed voor jezelf zorgen en jezelf liefhebben voor je in staat bent om voor anderen te zorgen en anderen lief te hebben. Sta je in je kracht? Hoe kan je er voor zorgen dat dit gebeurt? Vertrekken vanuit het positieve zorgt voor snellere resultaten en de kans is ook groter dat dit blijvend is. Kans op herval wordt verkleind. Hoe komt dit? Omdat je leert beter in je schoenen te staan. Als je zelfzeker en goed in je eigen vel zit, verandert de wereld rondom jou automatisch en wordt je leven ook zinvoller en krijgt het meer betekenis. Ik vind het heerlijk om mensen op het juiste spoor te zetten. Het geeft me energie en de kracht om altijd nog een stapje verder te gaan… ook in mijn processen.

Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een Tantrische massage en geniet!
 
Contact