WAT IK ZOAL GEDAAN HEB DIT WEEKEND?

De start ervan was alleszins niet veelbelovend. Vrijdag moest ik een aantal zaken verwerken na een ‘moeilijk’ gesprek met mijn hartsvriend. Ik liet die avond en de volgende ochtend mijn gevoelens (verdriet) vrij naar boven komen. Ik hield niets tegen, hoe lastig het op sommige momenten ook was (jaja, ik word ook niet gespaard door aardse perikelen).  Het is wat het is.

Dan heb ik me volledig uitgeleefd met het schilderen van mijn trap en de keuken een grondige poetsbeurt gegeven. Ik genoot van de energie die ik had en voelde me ook minder zwaar in mijn hoofd en hart. Nadien gaan kuieren in Ikea en mezelf lekker verwend met de aankoop van enkele mooie planten. Terug thuis voelde ik me rustig, tevreden en voldaan.

’s Avonds heb ik het dan lekker gezellig gemaakt voor mezelf door de haard, veel kaarsen en een wierook stokje aan te steken. Zalig geïnstalleerd in mijne zetel onder een fleece dekentje naar enkele afleveringen van een spannende serie gekeken. In mijn bed toch nog even gemediteerd tot ik de energie volledig door me heen voelde stromen. Ik voelde steun van mijn gidsen en een teken dat het goed is. Heerlijk gevoel is dat om nadien in een diepe slaap te vallen.

Zondag, tijd voor ME-TIME. Dat was al even geleden. Om 9u zat ik al in de auto richting Thermen om de dag goed te starten met een heerlijk uitgebreid ontbijt (zo hoef ik de rest van de dag niet meer te eten J). Een paar lengtes in het 32°C warme water voelde zalig aan mijn lichaam (ik was de enige in het zwembad… voordeel om zo vroeg te gaan). Gewapend met een hoop lectuur en een schrijfblok installeerde ik me op een ligstoel met uitzicht naar buiten. Niet dat ik er veel van kon genieten want de ramen waren aangeslagen… De inspiratie borrelde naar boven tussen de saunabezoeken door. Ik heb een volgende volledige workshop uitgewerkt en een actieplan geschreven (schrijf je maar snel in op mijn nieuwsbrief zodat ik je kan uitnodigen!).

Om mijn teveel aan energie wat te kanaliseren en ook de warmte uit mijn lichaam wat te krijgen (wat zijn sauna’s toch warm), heb ik dan nog een tijdje in de tuin gewerkt.

En nu is het 19.30u en heb ik al de haard en de kaarsen aangestoken. De avond ziet er goed uit.

Hoe kijk ik terug op mijn weekend? Het mocht er zeker zijn.En mijn verdriet? Dat is er nog maar ik heb de bal laten drijven (zie mijn vorige blog). Hij zal nog een tijdje in mijn buurt drijven maar ik hou hem niet meer onder water. Dat kost mij teveel energie.

En de volgende 3 dagen zien er ook al goed uit want dan ga ik een opleiding Merkaba technieken volgen. Maar daarover een volgende keer meer. Als je graag mijn verhalen leest, schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief via mijn site www.dewilderoos.be.

Liefdevolle groeten,

Ann

Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een Tantrische massage en geniet!
 
Contact